Ons verhaal


S inds voorjaar 2018 is Groningen een exclusieve schoenenzaak rijker Mary Jane Schoenenboetiek. In het art deco pand gelegen aan de Oosterstraat waan je je bij binnenkomst in een geheel eigen wereld, de wereld van Mary Jane. De boetiek is geïnspireerd op de Franse modewarenhuizen van de jaren '20, maar heeft een geheel eigentijds en modern jasje.

Kwaliteit, exclusiviteit en de klant staan bij Mary Jane centraal.
De enthousiaste eigenaresses Lieve & Nardia heten jou bij binnenkomst van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie wordt de tijd genomen om jou te adviseren, zodat jij de winkel uitstapt met een uniek paar schoenen, die je nergens anders in Groningen terug zult vinden.

Bij Mary Jane vind je handgemaakte schoenen van duurzame materialen uit Itali├ź, Spanje en Portugal
Merken die je terugvindt zijn: het vrouwelijke Atelier Content van de Belgische ontwerpster Nele Content. Het creatieve Miista, dat Mary Jane speciaal voor haar klanten naar Nederland heeft gehaald. Chie Mihara, het merk dat iedere vrouw op hakken wil laten lopen. Andere pareltjes die je terug kunt vinden bij Mary Jane zijn onder andere Fabienne Chapot, Pertini, Fly London, het Portugese Gladz en Karmine.
Bovendien heeft Mary Jane haar eigen Private Label "Mary Jane".

Volg ons op de voet

Wil je niks missen en op de hoogte blijven over Mary Jane? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief